Prodej ovocných dřevin

Selena

Selena
  • Původ: křížení Britemac x Prima
  • PODZIMNÍ: Sklizeň druhá pol. září
  • Jablka: zelenožlutá s červeným líčkem, chuť sladká, výborná
  • Rezistentní ke strupovitosti, padlím netrpí

Sirius

Sirius
  • Zimní: 1. polovina října
  • Jablka: žlutá chuť výborná
  • Skladování: do dubna
  • Rezistentní ke strupovitosti, málo citlivá k padlí

Slivoň TEGERA

Slivoň TEGERA
  • Letní: I. pol. srpna
  • Pološvestky: šťavnatá, navinule sladká, aromatická, dužnina dobře odlučitelná od pecky
  • Samosprašná
  • Přímý konzum, sušení, mražení, kuchyňské zpracování, pálení

Slivoň TOPHIT

Slivoň TOPHIT
  • Původ: Německo
  • Podzimní: sklizeň konec září, poč. října
  • Pološvestky: šťavnatá, navinule sladká, výborná chuť, dužnina dobře odlučitelná od pecky
  • Přímý konzum, sušení, mražení, kuchyňské zpracování, pálení

Slivoň VALOR

Slivoň VALOR
  • Původ: Kanada
  • Podzimní: sklizeň poč. září
  • Pološvestky: šťavnatá, navinule sladká, výborná chuť, dužnina dobře odlučitelná od pecky
  • Přímý konzum, sušení, mražení, kuchyňské zpracování, pálení

Stanley

Stanley
  • Podzimní: první pol. září
  • Pološvestky: dobrá chuť, dobrá odlučitelnost od pecky
  • Samosprašná
  • Skladování: 14 dní
  • Vysoce odolná šárce
  • Přímý konzum, sušení, kuchyňské zpracování, pálení

Šampion

Šampion
  • Zimní: 2. polovina září
  • Jablka: žlutočervená velmi dobré chuti
  • Skladování: do ledna
  • Strupovitostí trpí silně, padlím málo

Špendlík

Špendlík
  • Zrání: pol. srpna
  • Špendlíky: žluté, středně velké, oválné
  • Samosprašná
  • Středně odolná šárce
  • Výborná pro přípravu aromatických marmelád a pálenek

Tábor

Tábor
  • Odrůda vzniklá křížením PRIMY a MELODIE
  • Zimní: sklizňová zralost konec září, konzumní zralost listopad - únor
  • Jablka: červená, šťavnatá, navinule sladká
  • Odolná proti strupovitosti, nadprůměrně odolná proti padlí

Titania

Titania
  • Zrání: 2.pol. července
  • Požadavky: nemá zvláštní nároky na stanoviště
  • Odolná padlí
  • Šťávy, vína, marmelády

Topaz

Topaz
  • Zimní: počátek října
  • Jablka: červená chuť výborná
  • Skladování: do března až dubna
  • Rezistentní ke strupovitosti, málo až středně citlivá k padlí

Viktoria

Viktoria
  • Zrání: středně raná odrůda, II. pol. července
  • Požadavky: dostatek vláhy, živné půdy
  • Chuť: navinulá až sladká, aromatická
  • Vysoká odolnost proti chorobám

Zázemí pro catering 

Hobití domek s kuchyňkou (klasické vybavení, dřez, studená i teplá voda,  lednice, mrazák, mikrovlnka, rychlovarná konvice, možnost zapůjčení plynového grilu). Jídlo je nutné uvařit dopředu, sporák tu není.

Velký altán pro 80 - 90 osob

Altán je vybaven stoly i lavicemi. Pokud si část altánu zaberete pro catering, musíte si půjčit 1 pártystan pro hosty. Pártystan není ve vybavení Zahrad Rozmarínek.

Hobitbar pro 20 osob

Dá se přirovnat ke sklípku, kde si hosté mohou nerušeně popíjet, zatopit si v krbu, nebo jen tak odpočívat. Hobitbar je vybaven dřevěným nábytkem. 

Posezení v Bílé zahradě, v březovém zákoutí

Klidová zóna pro romantické duše s bílým kovovým nábytkem. Kovový nábytek je součástí stálé expozice zahrady.

V březovém zákoutí doporučujeme vytvořit posezení např. z dřevěných palet apod. Palety nejsou součástí našeho vybavení. 

Malý altán pro kapelu

Tento altán je obvykle využíván pro kapelu. Vydá se zde kapela typu Adriana apod. Jinak se do altánu vydá posezení pro 20 osob.

 

 

Odebírejte náš newsletter a nic Vám neunikne!

Tento web používá soubory cookie. Cookies používáme k ukládání vašeho nastavení a preferencí a analýze návštěvnosti našich stránek. Svůj souhlas udělujete Zahrady Rozmarínek s.r.o.

Spravovat cookies